top of page
Skolen i København: Billede

KØBENHAVN

Velkommen til vores skole i københavn

Star Lash School har uddannet hundredevis af vippeteknikkere gennem de seneste 9 år, og vi bestræber os konstant på at holde os opdateret med de nyeste trends og metoder, således at vi kan tilbyde DIG den bedste undervisning der findes i Danmark. Vores lækre lyse undervisnings lokaler i København ligger på Kronprinsessegade 34 i indre København. 
Der er parkerings muligheder i gaderne omkring os mod billig betaling. Hvis du kommer med offentlig transport, er Nørreport st kun få 100 meter væk, hvor du kan tage bus og tog.

UNDERVISERE

MARIE-LOUISE BØTKJÆR

UNDERVISER SINGLE LASHES, LASH LIFT SAMT VOLUME LASHES

Marie-Louise er stifter af star lash school og har igennem de sidste 10 år sammensat og finpudset de uddannelser du bliver undervist hos SLS idag. Hun underviser pt primært i 3 og 5 dags single lash uddannelserne samt lash lift, samt står for alt kontakt med skolens elever før og efter endte forløb.
Hun har sammen med sit dygtige underviser team skabt uddannelser indenfor lash industrien, som kan måle sig med mange af de helt store internationale navne i industrien.

BIRKA-StarLash-017_edited.png

KAROLINE BØTKJÆR

UNDERVISER SINGLE LASH OG LASH LIFT

Karoline er medejer af Star Lash og Star Lash School. Karoline har beskæftiget sig med eyelash extensions i 8 år og er vores primær underviser i Lash Lift samt Single Eyelash Extensions. Hun gør en dyd ud af at være en af de bedste på området, hvorfor hun løbende tager kurser, både nationalt og internationalt, for at dygtiggøre sig. Karolines høje faglige niveau samt sans for detaljen, gør hende til et stort aktiv blandt vores team af vores faste underviser hos Star Lash School.

Skolen i København: Our Team

STAR LASH SCHOOL

Kronprinsessegade 34, 1.sal 1306 kbh k

31 34 40 33

Skolen i København: Contact
bottom of page